UBOUND

Τι είναι το UBOUND; Το U BOUND® είναι μια διασκεδαστική, υψηλής έντασης άσκηση με μηδενικές αρνητικές επιπτώσεις και χωρίς να τραυματίζει τις αρθρώσεις, λόγω της ελαστικής φύσης των τραμπολίνο, τα οποία δουλεύουν ενάντια στην απόλυτη αντίθετη δύναμη…τη βαρύτητα. Το U BOUND® ωφελεί το λεμφικό σύστημα, βοηθώντας στην απελευθέρωση τοξινών για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Προσφέρει αυτό που πολλοί επιστήμονες αποκάλεσαν ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά είδη άσκησης που δημιουργήθηκαν από τον άνθρωπο. Το U BOUND® υπόσχεται ότι θα σας ταρακου-νήσει δυνατά…!!!

LesMills Core

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CORE; Εστιάζοντας στις μυικές ομάδες που περιβάλλουν τον πυρήνα, το CORE™ προσφέρει το απαραίτητο συστατικό για ένα ανθεκτικότερο σώμα. Ένας δυνατός πυρήνας βελτιώνει την απόδοση του σώματος τόσο στις καθημερινές δραστηριότητες, όσο και στα αγαπημένα σας αθλήματα. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των άνω και κάτω άκρων. Οι επιλογές σε κάθε άσκηση του CORE™ το καθιστούν προκλητικό, άλλα ταυτόχρονα εφικτό πρόγραμμα για το προσωπικό σας επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι Instructors σας καθοδηγούν στην εκτέλεση ασκήσεων με λάστιχα αντίστασης, πλάκες επιβάρυνσης και σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο με το σωματικό σας βάρος (π.χ. ροκανίσματα, σανίδα, κ.α) και όλα αυτά με άρτια τεχνική. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με ασκήσεις για τα ισχία ,τους γλουτούς, καθώς και τους ραχιαίους.

LesMills BODYPUMP

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BODYPUMP; Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα! Χρησιμοποιώντας χαμηλά προς μεσαία κιλά άλλα και υψηλό αριθμό επαναλήψεων, το BODYPUMP™ προσφέρει μία ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα κατά την οποία επιτυγχάνεται η απώλεια έως και 540 θερμίδων. Ο Instructor μέσα από επιστημονικά αποδεδειγμένες κινήσεις, καθοδηγεί τους συμμετέχοντες στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, οι οποίες συνδυάζονται με εξαιρετικά playlists. Έτσι, δημιουργείται ένα κλίμα που δίνει κίνητρο στους ασκούμενους να επιστρέφουν στο μάθημα ξανά και ξανά, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά!

LesMills BODYCOMBAT

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BODYCOMBAT; Μπαίνοντας σε ένα μάθημα BODYCOMBAT™ θα χρησιμοποιήστε τις γροθιές και τις κλωτσιές σας για να ανεβάσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης και να κάψετε έως κι 740 θερμίδες! Πρόκειται για μια υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πολεμικές τέχνες, χωρίς σωματική επαφή μεταξύ των αθλουμένων και με επιλογές στο ασκησιολόγιο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ο Instructor θα σας προκαλέσει να ανεβάσετε την ένταση και θα σας δώσει το κίνητρο να βγάζετε το καλύτερο σας εαυτό σε κάθε γύρο. Θα αποβάλλετε το stress από μέσα σας, θα ενεργοποποιήσετε τις ορμόνες της χαράς (ενδορφίνες) και θα νιώσετε σαν πραγματικός πρωταθλητής!

LesMills GRIT Cardio

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRIT CARDIO; Το LES MILLS GRIT™ Cardio είναι μια πολύ υψηλής έντασης προπόνηση 30 λεπτών (HIIT) που βελτιώνει την καρδιαγγειακή συχνότητα, αυξάνει την ταχύτητα και μεγιστοποιεί το κάψιμο θερμίδων. Αυτή η προπόνηση χρησιμοποιεί μια ποικιλία ασκήσεων σωματικού βάρους και παρέχει την πρόκληση και την ένταση που χρειάζεστε για γρήγορα αποτελέσματα. Το πρόγραμμα γίνεται με την βοήθεια υψηλής έντασης μουσικής, που σας βοηθά να ξεπεράσετε τα όρια σας.

LesMills GRIT Strength

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRIT STRENGTH; Το LES MILLS GRIT™ Strengh είναι μια υψηλής έντασης (HIIT) διάρκειας 30 λεπτών σχεδιασμένη πάνω στην δύναμη, με στόχο τη δημιουργία καθαρού μυικού ιστού. Στην προπόνηση χρησιμοποιούμε μια μπάρα, πλάκες επιβάρυνσης και το σωματικό μας βάρος ώστε να προκαλέσουμε όλες τις μεγάλες μυικές ομάδες. Το LES MILLS GRIT™ συνδέει αρμονικά την πρωτοποριακή υψηλής έντασης διαλλειματική προπόνηση με δυνατή μουσική που θα απογειώσει τη γυμναστική σας εμπειρία.

LesMills GRIT Athletic

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GRIT ATHLETIC; Το LES MILLS GRIT™ Athletic είναι μια 30 λεπτή προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT), σχεδιασμένη για τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Στο LES MILLS GRIT™ Athletic χρησιμοποιούμε ένα step και συνδυάζουμε εκρηκτικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις σωματικού βάρους και πολυδιάστατη αθλητική προπόνηση για την αύξηση της συνολικής αθλητικής απόδοσης: δύναμη, ευκινησία, ταχύτητα και έκρηξη!

Theragun

Το Theragun χρησιμοποιεί τη μέθοδο της κρούσης, με σκοπό την χαλάρωση της περιτονίας γύρω από τους μύες, την ανακούφηση του πόνου, τη βελτίωση του εύρους κίνησης και την ταχύτερη ανάρρωση μετά την προπόνηση. Χρησιμοποιείται επίσης προαγωνιστικά και προπροπονητικά για την καλύτερη ενεργοποίηση του νευρομυικού συστήματος, καθώς και την πρόληψη τραυματισμού.